Gökçe Zeynep Gönen İlkokulu

Vizyon: Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı, tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları ve İlkeleri Doğrultusunda; tüm öğrencilerimizin Anayasada ifadesini bulan Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı birer vatandaş olarak yetişmelerini ve bütün öğrencilerimizin hayat boyu öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerimizin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimize 21. Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmaktır.

Başarılar: 2012 SBS İL 22´si

Saatler: 08:30 - 14:10 (Normal Ders Saati) 14:20 - 15:00 (Öğrenci Kulüp Çalışmaları)
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (252) 245 40 27

WEB - https://gokcezeynepgonenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖKÇE MAH. GÖKÇE SK. GÖKÇE ZEYNEP GÖNEN ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 50 ULA / MUĞLA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - MUĞLA-MARMARİS KARA YOLU ÜZERİNDE KURULU KÖYÜ SOSYAL-EKONOMİK VE KÜLTÜREL YÖNDEN OLDUKÇA GELİŞMİŞ BİR YERLEŞİM MERKEZİDİR. KÖYDE İKAMET ETMEK İSTEYENLER İÇİN UYGUN FİZİKİ KOŞULLAR VE MALİYETTE KİRALIK DAİRELER MEVCUTTUR. HALK TARIM, HAVYANCILIK VE TURİZM İLE MEŞGULDUR.

Ulaşım KÖYÜMÜZDEN MUĞLA İL MERKEZİ VE DİĞER İLÇELERİMİZE KOLAYCA ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MUĞLA İL MERKEZİNE 40 KM ULA İLÇE MERKEZİNE 30 KM MARMARİS İLÇE MERKEZİNE 25 KM